Christian Bauer, Meister, Martinshof, Desiree
Liefde op het eerste gezicht

De voorbereiding voor uw aanzoek begint bij Juwelier van Leeuwen

En dan gaat u voor uw partner op de knieën. Of verrast op een originele of ludieke manier. Hoe dan ook. Voordat u plannen maakt voor de bruiloft, is er eerst het aanzoek. Daarbij speelt de ring natuurlijk een belangrijke rol. Als symbool van jullie liefde. Het weerspiegelt het verlangen dat u met deze bijzondere persoon de rest van uw leven wilt doorbrengen. Juwelier van Leeuwen in Geldermalsen heeft een prachtige collectie aanzoekringen voor dit speciale moment.

Deze merken trouwringen verkopen wij:

Kies weloverwogen uw aanzoekring

Een diamant solitaire. Dat is bij uitstek de klassieke aanzoekring.  Die vindt u uiteraard terug in onze brede collectie. We bieden u natuurlijk veel meer opties. Maar hoe kiest u de ring die de liefde tussen u en uw partner weerspiegelt? We geven u 2 handige tips:

Klassiek of modern
Welke stijl past bij uw geliefde; gaat u voor modern of klassiek? Neem de smaak van uw partner in bijvoorbeeld kleding en interieur als leidraad. Strak design, bling-bling, vintage. Bedenk welk materiaal daarbij past. Goud of zilver? De meeste mensen kiezen voor klassieke geel-, rosé- of witgoud.

Meet de vingermaat van uw partner
Handig als de ring goed om de ringvinger van uw partner past. Maar hoe meet u de ringmaat zonder argwaan te wekken? Breng een ring mee naar onze juwelierszaak die uw partner regelmatig draagt. Is dat lastig? Schuif die ring dan om uw eigen vinger en zet een streep op de plek waar het juweel klemt. Of maak met de ring een afdruk in zacht materiaal, zoals een stuk zeep.

Kunt u meer tips gebruiken?

Neem contact op

Vertrouw op ons deskundige advies

Een weloverwogen keuze is vanzelfsprekend het belangrijkst. Heeft u voldoende informatie verzamelt? Kom dan langs in onze zaak in Geldermalsen. Met deskundig advies helpen we u de perfecte keuze te maken.

Neem contact op