Christian Bauer, Meister, Martinshof, Desiree
Liefde op het eerste gezicht

Laat u verrassen door de Gerstner-collectie bij Van Leeuwen

Al ruim 150 jaar is Gerstner één van de grootste trouwringenfabrikanten van Duitsland. En daarmee is het ook één van de oudste bedrijven in de branche. Alleen goudsmeden die hun handwerk uitstekend beheersen, mogen hun hand leggen aan de Gerstner-trouwringen. Juwelier van Leeuwen presenteert de Gerstner-collectie: tijdloos, klassiek, origineel, charmant en avant-garde. Een sieraad dat u uw hele leven met trots draagt.

Bevestig uw liefde met een ring van Gerstner

Volgens Gerstner is niets op de wereld waardevoller dan liefde en familie. En dat is als geen ander van toepassing op de Duitse trouwringfabrikant. De 6e generatie leidt het concern met evenveel bezieling als August Gerstner, de grondlegger en naamgever. Het bedrijf voorziet geliefden overal ter wereld van een ‘ring voor het leven’.

In de productie speelt de inzet van vernieuwende technologie een hoofdrol. Maar uiteindelijk maakt het artistieke handwerk van hooggekwalificeerde edelsmeden van het juweel een echte Gerstner-ring. Zij creëerden al meer dan 10 miljoen ‘ringen voor het leven’ die uiteindelijk 2 geliefden ergens op de wereld tijdens hun huwelijk begeleiden.

Wilt u uw liefde bezegelen met ringen van Gerstner? Kom langs in onze juwelierszaak in Geldermalsen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een passessie?

Neem contact op