Christian Bauer, Meister, Martinshof, Desiree
Liefde op het eerste gezicht

Christian Bauer trouwringen

De sieraden van Christian Bauer geven de verlangens van geliefden een overeenkomstige uitdrukking. Hoop en dromen monden uit in een sieraad dat enthousiast maakt en boeit, dat emoties opwekt en het vuur van de liefde levend houdt. Laat de trouwringen van Christian Bauer een deel zijn van uw persoonlijkheid. Juwelier van Leeuwen in Geldermalsen heeft prachtringen van Christian Bauer in het assortiment.

Een waardevol symbool voor uw liefde

De cirkel, symbool van volmaaktheid, oneindigheid en schoonheid. De ringen uit de Cristian Bauer-collectie hebben een aantrekkelijk design met uitstekend draagcomfort. Kies uit verschillende combinaties van edelmetaal met 1 of meer fonkelende diamanten. Maanwit platina, warmgoud of glanzend palladium. Meerkleurige trouwringen kunt u ook als eenkleurige ring bestellen. Bezoek onze juwelierszaak in Geldermalsen en ontdek welke ring u het beste past. Of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Neem contact op

Trouwringen met stijl en elegantie

Al meer dan vijf generaties vervaardigt Christian Bauer luxe trouwringen. Kunstige sieraden gemaakt van de fijnste materialen en met passie voor detail. Een prominente steen omringd door een speels gerangschikte diamantengroep? Of verschillende grote briljanten, aangebracht aan de buitenzijde van de ring, waardoor het invallende licht spectaculair reflecteert in verschillende richtingen? In elke ring vormen de schoonheid van de diamanten en het wervelende design een edele alliantie.

Wilt u uw liefde bezegelen met ringen van Christian Bauer?

Maak een afspraak