Christian Bauer, Meister, Martinshof, Desiree
Liefde op het eerste gezicht

Meesterlijke trouwringen van Meister bij Juwlier van Leeuwen

Meister staat voor meesterschap. Het Zwisterse familiebedrijf maakt al meer dan 100 jaar relatieringen van uitmuntende kwaliteit. In het eigen atelier werken goudsmeden, diamantzetters, graveerders en polijsters samen. Ze maken alle sieraden met de hand. Uit legeringen die voldoen aan de hoogste standaard. De collectie bestaat uit 5 families. Bewonder, pas en maak uw keuze bij Juwelier van Leeuwen in Geldermalsen.

Een spraakmakende ringencollectie

Meister slaat een brug tussen modern en traditioneel design. De Zwitsers combineren handwerkkunst met innovatieve hich tech-procedés. Dat stelt hen in staat om technisch onmogelijk geachte bewerkingen uit te voeren in hun trouwringmodellen. Resultaat is een spraakmakende collectie die ze zowel in goud als in platina produceren. 

De taal der liefde kent geen grenzen. Dat motto inspireert de designers van Meister dagelijks tot geraffineerde ontwerpen. Bij elke ring met het Meister-teken die u koopt, ontvangt u een kwaliteitscertificaat. Daarin vindt u informatie over het edelmetaal, kleur, zuiverheid, de diamanten en het karaat. Wilt u meer informatie over Meister ringen?

Neem contact op

Een meester in maatwerk

Meister is in staat om technisch onmogelijk geachte bewerkingen uit te voeren in hun trouwringmodellen. Een maatwerkring behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u een persoonlijke touch? Laat bijvoorbeeld de naam van uw partner in de ring graveren. Heeft u andere wensen?

Neem contact op