Christian Bauer, Meister, Martinshof, Desiree
Liefde op het eerste gezicht

Zo vindt u de perfecte trouwring

De perfecte trouwring vinden waar u allebei verliefd op bent, is wellicht lastiger dan u had gedacht. Een trouwring is voor het leven. Kies daarom een bijzondere ring die goed bij jullie past. Bent u benieuwd naar de collectie trouwringen? Kom eens langs in onze winkel in Geldermalsen.

Deze merken trouwringen verkopen wij:

4 tips bij het kiezen van de ringen

Kunt u niet genoeg krijgen van blingbling terwijl uw aanstaande een ring met diamantjes maar niets vindt? Met deze tips van Juwelier van Leeuwen wordt het uitzoeken van de perfecte ring een stuk eenvoudiger.

Tip 1: leg de basis
Zoekt u een stoere, chique, klassieke of juist moderne trouwring? Bespreek dit eerst samen en leg de basis. Wil de één graag een dunne ring met een stoer randje en de ander een brede ring die meer klassiek is? Ga rustig met elkaar zitten en beslis samen waar u allebei blij van wordt.

Tip 2: trends
Een terugkerende trend is het gebruik van verschillende goudtinten. Vroeger werd er bijna alleen maar gebruik gemaakt van geelgoud. Tegenwoordig ziet u steeds meer trouwringen die bestaan uit verschillende kleuren goud met een klein diamantje. Het gaat niet meer alleen om de grootte van uw diamant, maar ook om de stijl en de gehele uitstraling van jullie ringen. Bedenk daarom waar jullie individueel en samen voor staan, wat is de uitstraling die het beste bij jullie past?

Tip 3: aan welke vinger gaat de ring?
Bedenk aan welke vinger u de ring wilt dragen en of uw trouwring matcht met uw verlovingsring – als u deze wilt blijven dragen. Probeer eens verschillende materialen uit om het verschil in gewicht te voelen.

Tip 4: laat u adviseren
Heeft u een bepaald beeld van uw ring of komt u niet verder dan de omschrijving 'een mooie ring met een diamantje'? Geen zorgen, er is genoeg keuze. Er zijn bijvoorbeeld trouwringen met diamant in verschillende zetvormen. Zwarte of witte briljant geslepen diamanten, vrolijke kleurstenen.. alles kan! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Advies nodig? 

Neem contact op
cristian bauer; Trouwringen Tiel

Christian Bauer trouwringen

De sieraden van Christian Bauer geven de verlangens van geliefden een overeenkomstige uitdrukking. Hun hoop en dromen monden uit in een sieraad dat enthousiast maakt en boeit, dat emoties opwekt en het vuur van de liefde levend houdt. Laat de trouwringen van Christian Bauer een deel zijn van uw persoonlijkheid. Juwelier van Leeuwen heeft prachtringen van Christian Bauer in het assortiment.

meister; Trouwringen Tiel

Trouwringen van Meister

Dat het merk Meister meester is in het maken van relatieringen en diamanten sieraden moge duidelijk zijn. Het Zwisterse familiebedrijf bestaat al meer dan 100 jaar. Goudsmeden, diamantzetters, graveerders en polijsters maken in een eigen atelier alles met de hand. Alle legeringen zijn van de hoogste standaard en hebben uitmuntende mixen.

De collectie van Meister bestaat uit 5 families, maar een maatwerkring behoort ook tot de mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de naam van uw partner in de ring te laten graveren. Romantisch toch? Vraag naar de mogelijkheden.

AG Gerstner; Trouwringen Geldermalsen

AG Gerstner

Al ruim 100 jaar is Gerstner één van de oudste en grootste trouwringenfabrikanten van Duitsland. Alleen goudsmeden die hun handwerk uitstekend beheersen, mogen hun hand leggen aan de Gerstner-trouwringen.

Tijdloos, klassiek, origineel, charmant en avant-garde: dat zijn de trouwringen van Gerstner. Een sieraad dat u uw hele leven met trots zult dragen. Heeft u interesse in de trouwringencollectie van Gerstner? We horen graag van u!